Professional Clean

Till din båt

Fukta en ren svamp med vatten och några droppar Professional Clean, ”tvätta” av rutor och speglar in- och utvändigt. Havssalt, insekter och övrig smuts löses upp och försvinner. Torka därefter helt torrt med ren trasa eller mjukt papper och du får kristallklar sikt och ett bra imskydd som varar länge.

Till din bil och motorcykel

(Backspeglar, Badrumsspeglar)

Fukta en ren svamp med vatten och några droppar Professional Clean, ”tvätta” av rutor och speglar, in- och utvändigt, all trafikfilm, asfalt, insekter och övrig smuts löses upp och försvinner. Torka därefter helt torrt med ren trasa eller mjukt papper och du får kristallklar sikt och ett bra imskydd som varar länge.

Kamera och kikare

(Kikarsikten, kameraobjektiv, kirurgiska instrument mm.)

Ta en droppe (dusch) Profesional Clean på en ren trasa eller mjukt papper. Applicera, torka av och du får kristallklar optik med optimalt imskydd vid dåligt väder som regn, dis och kyla. Du får även antistatverkan som skydd mot damm, fett och övrig smuts.

TV-rutor och datorskärmar

Torka av din TV-ruta eller plasmaskärm med en mjuk trasa. Fukta sedan en mjuk lapp med några droppar (dusch) Professional Clean, torka av ordentligt, och du får klarare bild. Professional Clean är ett fullgott antistatmedel som skyddar mot damm och övrig smuts.

Fönsterputs

Tilsätt ca 10 ml (1 cl) Professional Clean till 5-6 l vatten och Du får en effektiv blandning för fönsterputsning. Ett bra skydd för damm och smuts som är långvarigt. Denna blandning kan användas till allt som är tillverkat av plast, glas och trä (som har ytbehandling).

Glasögon

(Plastglas, antireflexbehandlade, polariserade, plastvisir, skyddsglasögon, cyklopglasögon m. fl.)

Alla slags glasögon, även plastglas, antireflexbehandlade och polariserade glas blir skonsamt och optimalt rena med Professional Clean. Tag en droppe (dusch) Professional Clean på glaset, jämna ut med fingertopparna och torka därefter helt torrt med en mjuk ren lapp eller näsduk. Professional Clean ger upp till en veckas imskydd samt verkar ”frånstötande” på damm, fett och övrig smuts genom sin antistateffekt. Plastvisir och övriga skyddsglasögon fungerar på samma sätt.

Vindrutespolare

(Fönstertvätt)

Tillsätt ca 10 ml (1 cl) Professional Clean till 5-6 l vatten och du får en effektiv ”vår- till höst” spolarvätska som löser all vägsmuts som asfalt, vägsalt samt insekter m.m. Du kan även tillsätta Professional Clean till vinterspolarvätskan för ännu effektivare rengöring och klarare sikt. Skadar ej torkarbladen, gummilister eller billacken.

Vid vanlig fönstertvätt – använd samma blandning för bästa resultat.

Vindrutetorkare

Rengör vindrutetorkarbladen med en Professional Clean fuktad svamp.
Torkarbladen blir helt rena och håller sig mjuka = ökad livslängd.